dia a dia

tornar

Portabella: “El que fa fort un govern no és el factor numèric sinó la coherència de les seves propostes”

16/01/2015

Portabella: “El que fa fort un govern no és el factor numèric sinó la coherència de les seves propostes”

ShareThis

Jordi Portabella, president del grup municipal d'ERC, considera que Xavier Trias va fer – en la conferència de dimecres - un corol·lari del què han estat aquests anys al capdavant de l’Ajuntament. Pel republicà, l'alcalde no va posar l’accent en aquells temes que jeràrquicament formen part de la ciutat com les polítiques econòmiques. “La conferència va ser un resum de l’activitat del mandat però no va destacar els elements vertebradors del mandat”, ha assegurat.

En relació a la crida per constituir un govern més fort, Portabella ha subratllat que “des del grup d’ERC+Dcat sempre hem defensat la necessitat de tenir un govern fort encara que sigui en minoria perquè les geometries variables, al final, es troben en la dilució del seu tronc central”. Portabella creu, en aquest sentit, que “no té res a veure el ser un govern fort amb el fet que aquest sigui majoritari, aquí hi ha la confusió”. El regidor assegura que “el que fa un govern fort no és el factor numèric sinó la coherència i la convicció amb què tira endavant les seves propostes”.

Sobre l’avançament electoral de les eleccions catalanes, Portabella creu que “és un bon acord perquè era l’únic acord possible, però, hagués estat millor si haguessin estat convocades abans”. “S’ha anat a trobar una situació d’equilibri”. Pel que fa com afectarà el context electoral de les catalanes sobre les municipals, Portabella ha dit que “Barcelona és la capital de Catalunya i les capitals dels països amb o sense Estat els influeix el vector nacional a més del més local”.

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i
t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal